Рішення XVII чергової сесії Балаклійської міської ради VIII скликання від 05 жовтня 2021 року

Завантажити файли

  •   Рішення №739

Про внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного розвитку Балаклійської міської ради Харківської області на 2021 рік.

  •  Рішення №740

Про внесення змін та доповнень до Програми проведення ремонту та утримання об”єктів благоустрою на території Балаклійської міської ради Харківської області на 2021 рік.

  •  Рішення №741

Про внесення змін до Програми розвитку культури і туризму в Балаклійській міській раді Харківської області на 2021 рік, затвердженої рішенням міської ради від 22 грудня 2020 року № 58-VІІI (зі змінами).

  •  Рішення №742

Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту Балаклійської міської ради Харківської області на 2021 рік ,затвердженої рішенням Балаклійської міської ради від 22 грудня 2020 року на №59-VIII(зі змінами).

  •  Рішення №743

Про встановлення норм витрат на нагородження переможців та призерів спортивних змагань міської ради за рахунок коштів місцевого бюджету.

  •  Рішення №744

Про  внесення змін до Програми соціального захисту населення Балаклійської міської ради Харківської області на 2021 рік № 54 -VІІI від 22 грудня 2020 року.

  •  Рішення №745

Про внесення змін до Програми надання населенню медичних послуг забезпечення лікарськими засобами і  медичними виробами та розвиток і підтримка комунальних закладів охорони здоров’я Балаклійської міської ради Харківської області на 2021 рік.

  •  Рішення №746

Про внесення змін до комплексної Програми  взаємодії з правоохоронними органами та профілактики правопорушень Балаклійської міської ради Харківської областіна 2021-2025 роки, затвердженої рішенням VIII сесії Балаклійської міської ради від  30  березня 2021 року № 184-VIII.

  •  Рішення №747

Про внесення змін до рішення№62-VIII від 22.12.2020 року “Про міський бюджет на 2021 рік” (зі змінами).

  • Рішення №748

Про внесення змін до рішення ХІІ сесії  Балаклійської міської ради VІІI скликання від 17.06.2021  № 411 –VІІІ «Про встановлення тарифів на послуги з вивезення та захоронення твердих побутових відходів, що надаються комунальним підприємством «Балаклійський Житлокомунсервіс» Балаклійської міської ради Харківської області в м. Балаклія та затвердження норм утворення твердих та рідких побутових відходів на території Балаклійської міської ради.

  • Рішення №749

Про надання згоди на зарахування вартості робіт за виконані роботи з капітального ремонту вуличного освітлення по вулицях Харківська, Весняна, Партизанська та Піщана, по провул. Шосейному, Весняний та Піщаний у м. Балаклія Харківської області на бухгалтерський облік управління житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Балаклійської міської ради.

  • Рішення №750

Про передачу із комунальної власності Балаклійської територіальної громади Харківської області у комунальну власність Донецької територіальної громади Харківської області майна, яке знаходиться на балансі комунального некомерційного підприємства Балаклійської міської ради Харківської області «Балаклійська клінічна багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування».

  • Рішення №751

Про передачу із комунальної власності Балаклійської територіальної громади Харківської області у комунальну власність Савинської територіальної громади Ізюмського району Харківської області майна, яке знаходиться на балансі відділу культури, молоді, спорту та туризму Балаклійської міської ради Харківської області.

  • Рішення №752

Про передачу з балансу комунального підприємства «Балаклійський Житлокомунсервіс» Балаклійської міської ради Харківської області на баланс управління житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Балаклійської міської ради Харківської області снігоочищувача КО707 МТЗ-80 з державним № 138-91 АХ.

  • Рішення №753

Про передачу з балансу управління житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Балаклійської міської ради Харківської області на баланс комунального підприємства «Балаклійський Житлокомунсервіс» Балаклійської міської ради Харківської області трактора «Беларус-82.1» та відвалу МТЗ.

  • Рішення №754

Про припинення права оперативного управліннята вилучення з оперативного управління Балаклійського районного краєзнавчого музею об‘єкта нерухомого майна комунальної власності Балаклійської територіальної громади Харківської області, який знаходиться за адресою:Харківська обл., м. Балаклія, вул. Соборна, 97.

  • Рішення  №755

Про припинення права оперативного управління та вилучення з оперативного управління відділу культури Балаклійської районної державної адміністрації Харківської області об‘єкта нерухомого майна комунальної власності Балаклійської територіальної громади Харківської області, який  знаходиться за адресою: Харківська обл., м. Балаклія, вул. Стадіонна, 31.

  • Рішення №756

Про надання згоди на передачу в оренду нежитлових приміщень загальною площею 2069,7 кв. м на пл. В.Й. Казмірука, 6 та приміщень площею 533,9 кв. м на пл. В.Й. Казмірука, 13 у м. Балаклія,балансоутримувачем яких є комунальне підприємство «Балаклійський Житлокомунсервіс»Балаклійської міської ради Харківської області.

  • Рішення №757

Про внесення змін до пункту 1 рішення ХІV Балаклійської міської ради VІІІ скликання від 29 липня 2021 року № 618-VІІІ «Про надання згоди на передачу в оренду нежитлових приміщень загальною площею 95,6 кв. м, які знаходяться за адресою: Харківська область, м. Балаклія, вул. Жовтнева, 18, балансоутримувачем якого є Балаклійська міська рада Харківської області».

  •  Рішення №758

Про внесення змін до Переліку першого типу майна, що знаходиться у комунальній власності Балаклійської територіальної громади Харківської області, та підлягає передачі в оренду на аукціоні, затвердженого рішенням ХV сесії Балаклійської міської ради VІІІ скликання від 09 серпня 2021 року № 629-VІІІ.

  •  Рішення №759

Про внесення змін до Статуту Балаклійського бюро технічної інвентаризації, затвердженого рішенням VІІІ сесії Балаклійської міської ради VІІІ скликання від 30 березня 2021 року № 218-VІІІ та затвердження його в новій редакції.

  •  Рішення №760

Про надання згоди на продовження терміну дії договору оренди № 11 від 31.01.2020                          на групу нежитлових приміщень № 1 в житловому будинку літ. А-5 загальною площею                  256,1 м2, які знаходяться за адресою: Харківська обл., м. Балаклія, вул. Соборна, 92, приміщення 1, та використовуються чинним орендарем.

  •  Рішення №761

Про надання згоди на продовження терміну дії договору оренди № 13 від 31.01.2020                            на групу нежитлових приміщень № 3 в житловому будинку літ. А-4 загальною площею                         167,6 м2, які знаходяться за адресою: м. Балаклія, пл. Ростовцева, 1, приміщення 3,та                                використовуються чинним орендарем.

  •  Рішення №762

Про надання згоди на продовження терміну дії договору оренди № 12 від 31.01.2020                               на нежитлове вбудоване приміщення № 34 загальною площею 245,1 м2, яке знаходиться                           за адресою: м. Балаклія, пл. Ростовцева, 5, приміщення 34,та використовується чинним орендарем.

  •  Рішення №763

Про надання згоди на передачу в оренду приміщень №№ 47, 48, 60 та 61 загальною площею 74,9 кв. м, які знаходяться за адресою: Харківська область, м. Балаклія, пл. В.Й. Казмірука, 13, балансоутримувачем якого є комунальне підприємство «Балаклійський Житлокомунсервіс» Балаклійської міської ради Харківської області.

  •  Рішення №764

Про надання згоди на передачу в оренду  нежитлових приміщень загальною площею

226,8 кв. м, які знаходяться за адресою: Харківська область, м. Балаклія, вул. 8-го Березня, 3/66, балансоутримувачем яких є комунальне підприємство «Балаклійський Житлокомунсервіс» Балаклійської міської ради Харківської області.

  •  Рішення №765

Про надання згоди на передачу в оренду нежитлових вбудованих приміщень загальною площею 1045,53 кв. м, які знаходяться за адресою: Харківська область, м. Балаклія, вул. Жовтнева, 16, балансоутримувачем яких є комунальне підприємство «Балаклійський Житлокомунсервіс» Балаклійської міської ради Харківської області.

  •  Рішення №766

Про надання згоди на передачу в оренду підвальних  приміщень № 10 площею 10,9 кв. м та № 20 площею 12,3 кв. м, які знаходяться за адресою: Харківська область, м. Балаклія, вул. Соборна, 98, балансоутримувачем яких є комунальне підприємство «Балаклійський Житлокомунсервіс» Балаклійської міської ради Харківської області.

  •  Рішення №767

Про передачу майна з балансу комунального підприємства Балаклійської районної ради «Балаклійський районний дитячо-юнацький спортивно-оздоровчий комплекс «Вимпел» на баланс Балаклійської дитячо-юнацької спортивної школи Балаклійської міської ради Харківської області.

  •  Рішення №768

Про внесення змін до рішень V сессії  Балаклійської міської ради Харківської області VIII скликання від 21 січня 2021 року № 13-VIII, №15-VIII, №16-VIII, №18-VIII, №19-VIII, №20-VIII, №22-VIII, №23-VIII, №24-VIII, №25-VIII, №38-VIII, №40-VIII, №58- VIII.

  •  Рішення №769

Про створення спеціальної служби з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату “Соціальне таксі” на базі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Балаклійської міської ради Харківської області.

  •  Рішення №770

Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель  нерозподілених, невитребуваних земельних ділянок колективної власності КСП «Росія».

  •  Рішення №771

Про передачу в оренду земельної ділянки кадастровий номер  ___.

  •  Рішення №772

Про проведення інвентаризації земель колективної власності  КСП “Червоноармієць”.

  •  Рішення №773

Про проведення інвентаризації земель колективної власності  КСП “Червоноармієць” контур 21.

  •  Рішення №774

Про проведення інвентаризації земель колективної власності  КСП “Серп і Молот” контур № 115.

  •  Рішення №775

Про проведення інвентаризації земель  колективної власності  КСП “Степове”.

  •  Рішення №776

Про проведення інвентаризації земель  колективної власності  КСП ім.Леніна.

  •  Рішення №777

Про проведення інвентаризації земель колективної власності  КСП ім. Леніна під польовими шляхами та полезахисними лісосмугами.

  •  Рішення №778

Про проведення інвентаризації земель  колективної власності  КСП “Серп і Молот”.

  •  Рішення №779

Про передачу права оренди земельної ділянки кадастровий номер ___.

  •  Рішення №780

Про надання в оренду СТОВ «Степове» земельної ділянки  кадастровий номер ____.

  •  Рішення №781

Про надання в оренду ФГ “СОЛОМІЯ АГРО” земельної ділянки  кадастровий номер ____.

  •  Рішення №782

Про надання в оренду ФГ “СОЛОМІЯ АГРО” земельної ділянки  кадастровий номер ____.

  •  Рішення №783

Про надання в оренду ФГ “СОЛОМІЯ АГРО” земельної ділянки  кадастровий номер ____.

  •  Рішення №784

Про передачу в оренду земельної ділянки кадастровий номер ____.

  • Рішення №785

Про передачу земельних ділянок (паїв) у приватну власність для ведення товарного

сільськогосподарського виробництва.

  • Рішення №786

Про передачу земельних ділянок безкоштовно у приватну власність на території Балаклійської територіальної громади Харківської області.

  • Рішення №787

Про передачу земельних ділянок, що перебувають у  постійному користуванні громадян, безкоштовно у приватну власність для ведення особистого селянського господарства.

  • Рішення №788

Про розгляд звернень громадян  про виготовлення  землевпорядної  документації .

  • Рішення №789

Про призупинення розгляду звернень громадян про виготовлення землевпорядної документації щодо земельних ділянок розташованих за межами населених пунктів.

  •  Рішення №790

Про розгляд звернення гр. ____.

  •  Рішення №791

Про внесення змін до рішення Виконавчого комітету Міловської сільської ради народних депутатів Балаклійського району Харківської області  № 44 від 14.03.2002 року.

  •  Рішення №792

Про внесення змін до рішення Виконавчого комітету Яковенківської сільської ради народних депутатів Балаклійського району Харківської області  № 124 від 06.11.1993 року.

  •  Рішення №793

Про внесення змін до рішення Борщівської сільської ради народних депутатів Балаклійського району Харківської області   № 76 від 30.12.1997 року.

  •  Рішення №794

Про припинення дії договору оренди земельної ділянки кадастровий номер   ____.

  •  Рішення №795

Про надання дозволів та згоди на розроблення землевпорядної документації

на земельні ділянки на території  Балаклійської територіальної громади Харківської області.

  •  Рішення №796

Про виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для потреб Балаклійської територіальної громади.

  •  Рішення №797

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

КП “БАЛАКЛІЙСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ”.

  •  Рішення №798

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки гр. ____.

  •  Рішення №799

Про надання дозволу на розроблення землевпорядної документації  на земельну ділянку гр. ____.

  •  Рішення №800

Про продовження строку дії Договорів  про встановлення особистого  строкового земельного сервітуту м. Балаклія, вул. 40 років Перемоги, 1а – 6, 1а-4.

  •  Рішення №801

Про продовження строку дії Договору  про встановлення особистого строкового земельного сервітуту м. Балаклія, вул. 40 років Перемоги, 1а – 3 .

  •  Рішення №802

Про надання дозволу на продовження виготовлення проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки гр. ____. 

  •  Рішення №803

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

 гр. ____, ____.

  •  Рішення №804

Про надання дозволу на поділ земельної ділянки ____.

  • Рішення №805

Про погодження меж земельної ділянки по вул. Л. Чайкіної, 1-А , м. Балаклія. 

  • Рішення №806

Про затвердження проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки  кадастровий номер ____.

  • Рішення №807

Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки в м. Балаклія вул. Перемоги, 246.

  • Рішення №808

Про передачу земельної ділянки безкоштовно у приватну власність гр. ____.

  • Рішення №809

Про передачу земельних ділянок  безкоштовно у приватну власність  гр. ____.

  • Рішення №810

Про передачу земельної ділянки  безкоштовно у приватну власність  гр. ____.

  • Рішення №811

Про передачу земельних ділянок безкоштовно у приватну власність гр. _____.

  • Рішення №812

Про передачу земельної ділянки  безкоштовно у приватну власність гр. _____.

  • Рішення №813

Про передачу земельної ділянки  безкоштовно у приватну власність  гр. ____.

  • Рішення №814

Про передачу земельної ділянки безкоштовно у приватну власність гр. ____.

  • Рішення №815

Про передачу земельної ділянки  безкоштовно у приватну власність  гр. ____. 

  • Рішення №816

Про передачу земельної ділянки безкоштовно у приватну власність гр. ____.

  • Рішення №817

Про передачу земельної ділянки безкоштовно у приватну власність гр. ____.

  • Рішення №818

Про передачу земельної ділянки безкоштовно у приватну власність гр. ____.

  • Рішення №819

Про передачу земельної ділянки безкоштовно у приватну власність гр. ____.

  • Рішення №820

Про передачу земельної ділянки безкоштовно у приватну власність гр. ____.

  • Рішення №821

Про передачу земельної ділянки безкоштовно у приватну власність гр. ___.

  • Рішення №822

Про передачу земельної ділянки безкоштовно у приватну власність гр. ____.   

  • Рішення №823

Про передачу земельної ділянки безкоштовно у приватну власність гр. ____.

  • Рішення №824

Про передачу земельної ділянки безкоштовно у приватну власність гр. ____.

  • Рішення №825

Про передачу земельної ділянки безкоштовно у приватну власність гр. ____.

  • Рішення №826

Про передачу земельної ділянки безкоштовно у приватну власність гр. ____.

  •  Рішення №827

Про затвердження детального плану території земельної ділянки, розташованої за межами населеного пункту с. Волобуївка на території Гусарівської сільської ради Балаклійського району Харківської області.

  •  Рішення №828

Про внесення змін до договору оренди земельних ділянок з ТОВ АФ «Борщівське».

  •  Рішення №829

Про затвердження землевпорядної документації на земельну ділянку м.Балаклія, вул. Гагаріна, 39.

  •  Рішення №830

Про розірвання договору оренди на земельну ділянку кадастровий номер ____.

  •  Рішення №831

Про надання в постійне користування  земельної ділянки кадастровий номер ____.

  •  Рішення №832

Про внесення змін до кодів економічної діяльності Протопопівської гімназії Балаклійської міської ради Харківської області.

  • Рішення №833

Про звернення депутатів Балаклійської міської ради Харківської області до    Верховної Ради України щодо додаткових джерел наповнення бюджетів громад.

  • Різне.