Відбулась щотижнева апаратна нарада

Орієнтовний час читання 1 хв читання

Сьогодні, 11 жовтня 2021 року, під головуванням Балаклійського міського голови Івана Столбового відбулась щотижнева апаратна нарада з керівниками відділів, управлінь, закладів та установ міської ради.

На початку наради секретар виконавчого комітету Олена Коновалова проінформувала усіх присутніх щодо заходів на поточному тижні.

Міський голова наголосив, що ситуація з захворюваністю на короновірусну хворобу у громаді та країні загострюється, тому необхідно дотримуватись карантинних вимог та вакцинуватись, щоб зберегти здоров’я собі та своїм близьким.

Присутні заслухали актуальні питання життєдіяльності громади, які стосувалися соціальної сфери, медицини, культури,  освіти, спорту.

Зокрема, директор комунального некомерційного підприємства Балаклійської міської ради «Балаклійська клінічна багатопрофільна лікарня» Марина Руденко та директор Балаклійського центру первинної медико-санітарної допомоги Мар’я Глізнуца доповіли про епідемічну ситуацію у громади із захворюваністю населення на гострі респіраторні захворювання та Covid-19, надання медичної допомоги хворим на Covid-19 та проведення заходів з вакцинації населення громади від Covid-19.

Начальник відділу освіти Світлана Швід довела до відому присутніх про моніторинг вакцинації та ситуацію з захворюваністю педагогічних працівників та учнів навчальних закладів Балаклійської громади.

Також основну увагу на нараді було приділено питанню підготовки об’єктів Балаклійської громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 рр.

По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд рекомендацій та доручень посадовим особам та керівникам структурних підрозділів.