Відбулось спільне засідання постійних депутатських комісій та чергова ХVII сесія Балаклійської міської ради VІІI скликання

Сьогодні, 05 жовтня 2021 року, у залі засідань міської ради під головуванням Балаклійського міського голови Івана Столбового відбулось спільне засідання постійних депутатських комісій та чергова ХVІІ сесія Балаклійської міської ради VІІI скликання.

У засідання взяли участь депутати міської ради, секретар міської ради, заступники міського голови, керівники структурних підрозділів міської ради.

На порядку денному було розглянуто 95 питань та розділ « Різне». Значна частина з них стосувалась земельних питань та життєдіяльності громади.

Також депутатами міської ради були прийняті відповідні рішення щодо внесення змін та доповнень до Програм, передачі із комунальної власності Балаклійської територіальної громади у комунальну власність Донецької територіальної громади майна, яке знаходиться на балансі Балаклійської клінічної багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування та у комунальну власність Савинської територіальної громади майна, яке знаходиться на балансі відділу культури, молоді, спорту та туризму Балаклійської міської ради та інші питання.

Майже всі рішення порядку денного були прийняті депутатським корпусом Балаклійської міської ради одноголосно.