Проект рішення Про проведення конкурсу на визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

Про проведення конкурсу

на визначення підприємства (організації)

для здійснення функцій робочого органу 

Відповідно до ст. 44 Закону України “Про автомобільний транспорт”, пунктів 4, 16 постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування” (зі змінами), ст.ст. 30, 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою залучення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу, виконавчий комітет Балаклійської міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Затвердити склад конкурсного комітету з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з  організації  забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських     та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Балаклійської територіальної громади (додаток 1).
  2. Затвердити умови проведення конкурсу для визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з  організації   забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Балаклійської територіальної громади (додаток 2).
  3. Затвердити форму заяви, що подається підприємством (організацією) для участі у конкурсі (додаток 3).
  4. Голові конкурсного комітету з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу розмістити у засобах масової інформації оголошення про проведення конкурсу та його умови не пізніше ніж за 30 днів до початку конкурсу.
  5. Провести конкурс з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу у IV кварталі 2021 року.

6.  Це рішення набирає чинності з дня його затвердження.

  • Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Будянського М.В.

Балаклійський міський голова                                                                             Іван СТОЛБОВИЙ

Проект рішення

Аналіз регуляторного впливу