Балаклійська міська військова адміністрація
Новини

Відбулася робоча нарада з уповноваженими особами старостинських округів, працівниками управління та фахівцями Центру надання адміністративних послуг.

24 вересня 2021 року в приміщенні управління соціального захисту населення Балаклійської міської ради Харківської області відбулася робоча нарада з уповноваженими особами старостинських округів, працівниками управління та фахівцями Центру надання адміністративних послуг.

Під час наради були обговорені актуальні питання щодо призначення соціальних допомог, компенсацій, пільг та житлових субсидій жителям Балаклійської територіальної громади. Кожен представник старостинського округу розповів про свою роботу та про проблемні питання під час прийому громадян  в Програмному комплексі «Соціальна громада». Також були надані роз»яснення стосовно автоматичного призначення житлової субсидії на опалювальний період, а саме з жовтня 2021 року буде здійснене автоматичне призначення лише тим домогосподарствам, яким житлову субсидію було призначено в «нульовому розмірі» або житлову субсидію було не призначено з причин «вартість послуг не перевищує визначеного відсотку платежу за житлово-комунальні послуги». Тим громадянам, яким відмовлено в призначенні субсидії або тим, хто не звертався за призначенням житлової субсидії для оформлення субсидії необхідно звернутись та подати документи для призначення. 

На порушені питання працівники управління соціального захисту населення надали кваліфіковану методичну допомогу, роз’яснення згідно чинного законодавства. Адже від спільної продуктивної співпраці залежить якісне надання соціальних допомог та послуг мешканцям громади, здійснення їх соціального захисту.