19.09.2021  у місті Харків, на базі ДЮСШ✓9,  відбувся   Чемпіонат Харківської області з класичного жиму лежачи. Команда Балаклійскої ДЮСШ Балаклійскої міської ради,  у складі 12 спортсменів,  гідно представили нашу громаду на обласних змаганнях. Відзначилися підопічні Дмитра Фурсала : Столбовий Богдан в.к 46кг – золото,  Дудка Денис в.к 53кг – третій, Колінько Андрій в.к 53кг – срібло, Башкіров Олександр в.к.59кг бронза. Соловйов Олексій в.к. 66кг- третя сходинка п’єдесталу, Тарасенко Данило в.к.93кг – бронза, Жорнік Вікторія в.к.76кг.

Окремо хочемо виділити безумовних лідерів серед пауерліфтерів 12-18 років, які на сьогоднішній день недосяжні для  суперників на обласних змаганнях!

🥇 Кандидат у майстри спорту України, 17- ти річна Сердюк Анастасія,  нарешті підкорила  рекорд Харківської області з жиму лежачи (рекорди у присіданнях та становій тязі належать їй вже рік), тим самим довевши лідерство серед пауерліфтерок області віком до 12-18 років!

🥇Рижкін Олександр,  Кандидат у майстри спорту України, учень Балаклійского Ліцею ,17 років. Вижав 132,5 кг, не залишивши суперникам жодного шансу на перемогу в ваговій категорії до 83 кг.

 🥇 Тимур Гвагваліа, 16-річний учень Балаклійского Ліцею ✓2, з легкістю впорався з вагою 147,5 кг, давши фору понад 30 кг суперникам в ваговій до 93кг.

Це трійка лідерів абсолютної першості,  серед юнаків та дівчат Харківської області! Пишаємось нашими вихованцями!