Запрошуємо вас, дорогі друзі, прийняти участь у обласному літературному конкурсі імені О.С. Масельського на кращий літературний твір!

Запрошуємо вас, дорогі друзі, прийняти участь у обласному літературному конкурсі імені О.С. Масельського на кращий літературний твір! Переможців очікує премія! На конкурс приймаються роботи за наступними номінаціями «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія», «Майстер слова», «Учнівська молодь». Прийом робіт триває до 15 жовтня 2021 року. Якщо вам потрібна консультація перед тим, як надіслати твір нам конкурс, то за консультацією ви можете звернутися до члена Національної спілки письменників України та Національної спілки журналістів України – Томи Леоніда Васильовича, який проводить засідання літературної студії «Промінь» в Балаклійській центральній бібліотеці щочетверга о 15:00 в приміщенні читального залу. Довідки за тел. 5-21-18.
Повну інформацію про конкурс можна отримати на офіційному сайті обласної ради в мережі Інтернет: http://www.oblrada.kharkov.ua («Конкурси, гранти»).