Відбулися спортивні урочистості, присвячені Дню фізичної культури і спорту

Щороку у другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури та спорту. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, тренерів, ветеранів спорту.

З нагоди цього свята сьогодні, 10 вересня 2021 року, на стадіоні «Вимпел» відбулися спортивні урочистості, присвячені Дню фізичної культури і спорту. 

Балаклійський міський голова Іван Столбовий та секретар міської ради Оксана Бондар привітали зі святом всіх спортсменів та шанувальників спорту і побажали здоров’я, оптимізму й життєвої наснаги.

За сумлінну працю, високі спортивні досягнення, вагомий внесок у розвиток фізкультурного руху Балаклійської міської ради та з нагоди Дня фізичної культури і спорту відзначено Грамотами кращих спортсменів та тренерів-викладачів:

БАНДУРУ Олександра Володимировича – тренера-викладача з пауерліфтингу, майстра Спорту України. Його вихованці постійні переможці Чемпіонатів Харківської області, чемпіонатів України. Готуються до Чемпіонату Світу.

ГРИЩЕНКО Тетяну Олексіївну – капітана жіночої збірної команди Балаклійської міської ради з волейболу, чемпіонку та призерку обласної Спартакіади серед районів області, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад, багаторазову призерку та чемпіонку обласних Спартакіад серед районів Харківської області, переможницю та призерку обласних і регіональних турнірів з пляжного волейболу.

ЗІМУ Дмитра Сергійовича – члена збірної команди «Цементник», кращого воротаря чемпіонату Ізюмського  району 2021 року, багаторічного призера чемпіонатів Харківської області;

МАРТИНЕНКА Володимира Йосиповича – тренера-викладача з веслування на байдарках та каное. Призера та переможця Чемпіонатів Європи, чемпіонатів Світу з веслування на байдарках та каное серед ветеранів.

ПЕРЕРВУ Олексія Володимировича – старосту Вербівського старостинського округу, переможця Чемпіонатів області, чемпіонатів України з класичного пауерліфтингу серед параолімпійців.

ТАРУСІНА Олександра Дмитровича – тренера-викладача з боксу, призера  обласних змагань, чемпіонату України з плавання, штовхання  ядра серед параолімпійців.

Після урочистої частини вихованці ДЮСШ, спортивної школи Харді та Тайфун показали виступи з спортивної акробатики, боксу, тхеквондо, кікбоксингу, пауерліфтингу, рукопашного бою.

Дякуємо спортсменам та їх тренерам-викладачам за великий внесок у розвиток спортивного майбутнього нашої громади!