Повідомлення про оголошення конкурсу

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності

на проведення експертних грошових оцінок земельних ділянок на території

Балаклійської територіальної громади Харківської області

м. Балаклія «06» вересня 2021 р.

Комісія з відбору суб’єктів оціночної діяльності на проведення експертних грошових оцінок земельних ділянок на території Балаклійської територіальної громади Харківської області проводить конкурс серед суб’єктів оціночної діяльності на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою її подальшого продажу.

1. Дата проведення конкурсу: «24» вересня 2021 р. о 15.00 год., за адресою: Харківська обл., м. Балаклія, вул. Жовтнева, 18, зала засідань.

2. Відомості про земельну ділянку, що підлягає експертній грошовій оцінці:

– земельна ділянка розташована в межах м. Балаклія, Харківської області, пл. ім. В. Й. Казмірука, 11, для обслуговування нежитлової будівлі, площею 0,2449 га., кадастровий №6320210100:00:030:0302. Цільове призначення земельної ділянки: землі житлової та громадської забудови.

3. Термін виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки – до 10 (десяти) календарних днів з моменту укладення договору.

4. Претендентам необхідно надати до конкурсної комісії у запечатаному конверті конкурсну документацію, що складається з підтверджуючих документів та конкурсної пропозиції.

5. До підтверджуючих документів належать:

– заява на участь у конкурсі;

– завірені власною печаткою копії свідоцтва про державну реєстрацію, статут, довідка про включення до Єдиного державного реєстру підприємств та організації України;

– завірені власною печаткою копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку земельної ділянки;

– інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним з експертної грошової оцінки земельних ділянок тощо).

6. Вимоги до претендентів для участі у конкурсі є наявність:

– відповідної кваліфікації оцінювачів щодо проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів, виданими у встановленому порядку;

– досвіду роботи з проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок.

7. Конкурсна пропозиція претендента подається у окремо запечатаному конверті й має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт по складанню звіту з експертної грошової оцінки окремої земельної ділянки або декількох.

8. Конкурсну пропозицію слід надавати або направляти поштою до виконавчого комітету Балаклійської міської ради, конкурсній комісії, за адресою: 64200, Харківська обл., м. Балаклія, вул. Жовтнева, 18, тел. (057-49) 2-07-18, 2-07-12; не пізніше ніж до 14.00 години «23» вересня 2021 р.

Заступник голови комісії            В. В. Тяпаєв

Секретар комісії            Д. С. Колесніков