Відбулось спільне засідання постійних депутатських комісій та чергова ХVI сесія Балаклійської міської ради VІІI скликання

Під головуванням Балаклійського міського голови сьогодні, 06 вересня 2021 року, у залі засідань міської ради відбулось спільне засідання постійних депутатських комісій та чергова ХVI сесія Балаклійської міської ради VІІI скликання.

У роботі пленарного засідання сесії взяли також участь секретар міської ради Оксана Бондар, депутати міської ради, заступники міського голови та керівники структурних підрозділів міської ради.

На сесії зареєструвалось 27 депутатів із 34, тож кворум було дотримано.

На порядок денний сесійного засідання Балаклійський міський голова Іван Столбовий запропонував депутатам винести 76 питань та розділ «Різне», які були вивчені на засіданні постійних депутатських комісій, детально опрацьовані та рекомендовані на затвердження сесії міської ради.

На початку засідання сесії представники Групи Нафтогаз проінформували депутатів про свою діяльність та реалізовані проекти на території Балаклійської громади.

Основні питання порядку денного сесії  стосувалися бюджету, комунальної власності, земельних питань та інше.

Зокрема, депутатський корпус міської ради затвердив проекти рішень про внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного розвитку та проведення ремонту, утримання об’єктів благоустрою на території Балаклійської міської ради на 2021 рік, внесення змін до рішення  “Про міський бюджет на 2021 рік”, Прогноз міського бюджету на 2022-2024 роки, утворення молодіжної ради при Балаклійській міській раді, питання комунальної власності та інші.

У результаті сесії з усіх питань були прийняті відповідні рішення, які будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті міської ради.