Управління соціального захисту населення Балаклійської міської ради інформує:

На виконання  розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Харківській області Харківської обласної державної адміністрації від 20.08.2021 № 52 «Щодо продовження карантинних обмежень, спрямованих на запобігання виникненню, локалізації та ліквідацію спалахів на території Харківської області гострої респіраторної хвороби  COVID-19,  спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», прохання вжити заходів щодо посилення суб’єктами господарювання на території громади обмежувальних протиепідемічних заходів, визначених постановою Кабінету Міністрів України від          09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширення на території країни гострої респіраторної хвороби COVID-19,  зокрема дотримання:

– вимог щодо носіння масок в громадських будинках та спорудах, в громадському транспорті та під час проведення масових заходів;

– фізичної дистанції;

– кількості пасажирів в громадському транспорті під час перевезення пасажирів;

– контролю дотримання  режиму самоізоляції особами, які підлягають самоізоляції.                                      

Дотримання цих простих правил допоможе вам зберегти здоров’я своє та своїх рідних. На території Балаклійської територіальної громади працює центр вакцинації за адресою: м. Балаклія, вул. Жовтнева 10 (перший поверх поліклініки, каб. 3, каб. 4). Вакцинація — найефективніший спосіб захисту від інфекційних захворювань. Всім бажаємо міцного здоров»я!!!