Свято Першого дзвоника у Балаклійській громаді

Сьогодні, 1 вересня 2021 року, у 19-ти закладах загальної-середньої освіти, у 8-ми закладах дошкільної та 3-ох позашкільних закладах освіти Балаклійської громади відбулося свято – День знань. Воно особливо хвилююче для тих, хто вперше переступає шкільний поріг та для тих, в чиєму житті він звучить востаннє. У 2021/2022 навчальному році перший дзвоник пролунав для 358 першокласника та 271 одинадцятикласника громади.

На свята Першого дзвоника до закладів освіти Балаклійської міської ради завітали міський голова Іван Столбовий, секретар міської ради Оксана Бондар, депутат Харківської обласної ради Павло Столбовий та заступники міського голови.

Під час урочистих лінійок почесні гості привітали школярів та педагогічні колективи ліцеїв, побажали кожному з присутніх плідної праці, нових емоцій та яскравих подій.  Окремі слова подяки висловили батькам за талановитих дітей, які своїми успіхами примножують славу рідної громади.

Свято у всіх навчальних закладах громади пройшло організовано з різноманітними розважальним і пізнавальними заходами, численними привітаннями, сюрпризами, виступами, концертними номерами та першим уроком.

Ми віримо в те, що новий навчальний рік стане роком нових перемог та досягнень.