Балаклійська міська військова адміністрація
Новини

Через декілька днів пролунає перший дзвоник у тридцяти закладах освіти Балаклійської міської ради.

Спільними зусиллями педагогічних працівників та технічного персоналу в усіх закладах освіти проведено роботу з підготовки до нового навчального року.

У закладах проведено поточні ремонти приміщень, класних кімнат, спортивних та актових  залів, харчоблоків. Придбавались меблі, посуд, посібники, шкільна документація, канценлярські товари та інвентар. Цьогоріч з місцевого бюджету для підготовки закладів до роботи в новому навчальному році виділено понад 15 млн.грн.

Для 6 закладів освіти придбано кабінети природничо-математичного циклу.

У рамках реалізації спільного з Європейським Інвестиційним банком програми «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України» виконано будівельні роботи з капітального ремонту системи опалення Шевелівського ліцею, загальний бюджет проекту складає 1785,989тис. гривень.

Наразі проводяться роботи з капітального ремонту харчоблоку Балаклійського ліцею №3, обсяг коштів – 2946,544 тис. гривень.

У 2021 році продовжено роботу з покращення стану пожежної та техногенної безпеки закладів освіти. Всього на проведення протипожежних заходів в закладах освіти Балаклійської міської ради бюджетами різних рівнів у 2021 році передбачені кошти в сумі 4320,489 тис. грн.

8 шкільних автобусів знаходяться у справному стані для здійснення підвозу учнів та працівників закладів освіти.

Заклади з нетерпінням чекають на зустріч зі своїми вихованцями та учнями.