Сьогодні, 28 серпня, вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави

29 серпня, відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

В цей  день  в Іловайському котлі загинуло найбільше бійців за весь час війни на Донбасі. 

Сьогодні, 28 серпня 2021 року, напередодні Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, вшановано пам’ять загиблих воїнів АТО, наших земляків, які віддали своє життя за нашу країну – Олексія Гуртова, Мирослава Мисла та Станіслава Мойсеєва.

У вшануванні пам’яті захисників взяли участь Балаклійський міський голова Іван Столбовий, заступник міського голови Володимир Чуприн, родини загиблих воїнів АТО.
Міський голова подякував матерям загиблих воїнів АТО за їх силу духу та за те, що виховали героїв Батьківщини, мужніх та сміливих синів України, справжніх патріотів.
Учасники заходів поклали квіти до меморіальних дошок загиблих героїв-земляків, які встановлено у  Балаклійському ліцеї №2, Волохово-Ярському та Шевелівському ліцеях.
На завершення присутні поклали квіти на могили героїв та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.