Шановні мешканці Балаклійської громади!

Орієнтовний час читання 1 хв читання

Щиро вітаю Вас із 30-ю річницею  Дня Незалежності України та 358-ю річницею Дня міста Балаклія!

30 років тому здійснилася мрія багатьох поколінь українців – наша нація здобула право самостійно визначати свою долю у власній країні. На карті світу з’явилася незалежна держава Україна.

Нелегкими видались для країни ці роки, довелося йти важким шляхом соціально-економічних перетворень, практично заново створювати нові правила і стандарти життя. 

Не залишилась осторонь від перетворень і наша Балаклійська громада. За роки незалежності громада розвивалась і буде розвиватися надалі.

Балаклійщина може пишатися тим, що в ній народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для життя. Усі досягнення, якими багата наша громада, складаються з щоденної праці, знань і талантів жителів Балаклійщини. Висловлюю слова великої вдячності усім балаклійцям за любов та вірність рідному краю!

Нехай наші серця наповняться гордістю за нашу державу, за нашу громаду, а наша спільна плідна праця стане надійною запорукою щасливого майбутнього України.

Бажаю всім здоров’я, гарного настрою, радості, щастя, миру та достатку! 

Зі святом Вас, дорогі земляки!

Балаклійський міський голова Іван Столбовий