Управління житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Балаклійської міської ради інформує:

Шановні власники   собак та котів міста !

Виконавчий комітет Балаклійської міської ради повідомляє, що згідно з Правилами утримання собак, котів та інших непродуктивних тварин в місті Балаклія , затверджених рішенням LII сесії Балаклійської міської ради  V скликання від 27 березня 2009р.№  91-V, вам необхідно зареєструвати ваших домашніх улюбленців з метою упорядкування проведення профілактичних щеплень від сказу та інших захворювань домашніх тварин та з метою контролю за регулюванням чисельності безпритульних тварин.

Реєстрація проводиться в управлінні житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Балаклійської міської ради за адресою : м. Балаклія , вул. Жовтнева, 18 , к. № 66. Відповідно до п.6 Правил, реєстрація проводиться безпосередньо власником тварини. Для проведення реєстрації власник тварини повинен надати паспорт, підтверджуючий особу власника.

При проведенні реєстрації собак, породи яких визнано джерелом підвищеної загрози здоров’ю та життю третіх осіб , власники собак надають підтверджуючі документи щодо проходження  курсу технічного мінімуму управління собакою та складання  іспиту з придбаних умінь у відповідній організації або установі .