Відбулась ХV позачергова сесія Балаклійської міської ради VІІI скликання

Сьогодні, 09 серпня 2021 року, у залі засідань міської ради під головуванням Балаклійського міського голови Івана Столбового відбулась ХV позачергова сесія Балаклійської міської ради VІІI скликання.

На сесії зареєструвалися 26 депутатів із 34, тож кворум було дотримано.

Для розгляду на порядок денний винесено 40 питань та розділ «Різне». Зокрема, депутатським корпусом міської ради було прийнято рішення щодо внесення змін до рішення № 62-VІІІ від 22.12.2020 року «Про міський бюджет на 2021 рік», внесення змін та доповнень до Програми соціально – економічного розвитку та Програми проведення ремонту та утримання об’єктів благоустрою Балаклійської міської ради Харківської області на 2021 рік, затвердження Програми покращення екологічного стану і Програми організації громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру на території  Балаклійської міської ради на 2022-2026 роки. Також розглянуто ряд земельних питань.

Майже всі питання депутатським корпусом були прийняті одноголосно. З прийнятими рішеннями  можна ознайомитись детально на офіційному веб – сайті міської ради.