Відбулась щотижнева апаратна нарада

Під головуванням Балаклійського міського голови Івана Столбового сьогодні, 09 серпня 2021 року, у залі засідань міської ради відбулась щотижнева апаратна нарада.

Участь у нараді також взяли заступники міського голови, керівники структурних підрозділів міської ради, закладів та установ громади.

На початку наради секретар виконавчого комітету Олена Коновалова проінформувала усіх присутніх про план заходів на поточний тиждень. 

Міський голова наголосив, що основними питаннями є проведення ХV позачергової сесії Балаклійської міської ради VІІI скликання, підготовка закладів та установ громади до опалювального сезону 2021-2022 рр, проведення заходів з вакцинації населення Балаклійської громади від Covid-19.

Міський голова заслухав інформацію керівників структурних підрозділів та служб громади щодо основних напрямів життєдіяльності громади за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень, а саме: підготовка до святкування Дня Незалежності України та Дня міста,підготовка закладів освіти до навчального 2021-2022 року, вирішення питання шкільних маршрутів, проінформовано про рівень захворюваності на Covid-19 у Балаклійській громаді

По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд доручень окремим  керівникам структурних підрозділів, установ та закладів громади.