Проведено вивчення стану закладів освіти Балаклійської міської ради

На виконання  розпорядження  Балаклійського міського голови від 30 липня 2021 року № 143 «Про створення спільної робочої групи для вивчення стану закладів освіти Балаклійської міської ради Харківської області з урахуванням заходів реформи шкільного харчування»  робочою групою у складі працівників відділу освіти, відділу цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Балаклійської міської ради, представників Управління Ізюмського району Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області 03-04 серпня 2021 року здійснено вивчення стану закладів освіти, які функціонують у Балаклійській територіальній громаді, а саме: 8 закладів дошкільної освіти, 19 закладів загальної середньої освіти, 2 закладів позашкільної освіти та міжшкільного ресурсного центру.

У ході вивчення приділялась увага стану підготовки  навчальних кабінетів, спортивних залів, їдалень, забезпечення їх технологічним обладнанням, здійснення медичного забезпечення. Проведено моніторинг готовності закладів освіти до роботи в осінньо-зимовий період, створення безпечного середовища для учасників освітнього процесу, стану території закладів освіти.

Наразі проводиться капітальний ремонт харчоблоку Балаклійського ліцею № 3 та завершуються  поточні ремонти у Шевелівському ліцеї.

За результатами вивчення встановлено, що закладами освіти здійснено належну підготовку до сталої роботи у новому 2021/2022 навчальному році.