Заступником Балаклійського міського голови було проведено особистий виїзний прийом громадян старостинських округів

Орієнтовний час читання 1 хв читання

Сьогодні, 03 серпня 2021 року, заступником Балаклійського міського голови Ларисою Блудовою було проведено особистий виїзний прийом громадян Шевелівського, Лозовеньківського, Асіївського та Мілоського старостинських округів.

Актуальними питаннями, які турбують громадян округів, були питання щодо приїзду лікарів до старостинських округів, питання високої та нестабільної напруги в лініях електромереж, отримання субсидій та надання матеріальної допомоги. Всі питання зафіксовані та будуть вжиті заходи для їх вирішення.

Після прийому громадян, Лариса Блудова разом зі старостами відвідала медичні заклади, які розташовані на території старостинських округів та поцікавилась ходом проведення вакцинальної кампанії від гострої респіраторної хвороби COVID-19.

У с. Мілова Лариса Блудова та Артавазд Тепанян привітали Антоніну Костянтинівну Блудову, жительку с. Мілова з 93 річчям, який вона відзначила 30 липня, та побажали їй міцного здоров’я, добробуту, родинного затишку та тепла, бадьорості духу, любові та підтримки від родини й ще довгих років життя. Антоніна Костянтинівна раділа гостям і дякувала за увагу до неї та теплі слова привітань.