Відбулось спільне засідання постійних депутатських комісій та чергова ХIV сесія Балаклійської міської ради VІІI скликання

Сьогодні, 29 липня 2021 року, у залі засідань міської ради під головуванням Балаклійського міського голови Івана Столбового відбулось спільне засідання постійних депутатських комісій та чергова ХIV сесія Балаклійської міської ради VІІI скликання.
На сесії зареєструвалось 27 депутатів із 34, тож кворум було дотримано.
На порядку денному було розглянуто 118 питань та розділ « Різне». Значна частина з них стосувалась земельних питань та життєдіяльності громади.
Також депутатами міської ради були прийняті відповідні рішення щодо внесення змін та доповнень до Програм, які стосуються благоустрою громади, соціально-економічного розвитку, змін до Програм розвитку фізичної культури і спорту, культури і туризму.
Прийнято рішення про прийняття у комунальну власність Балаклійської територіальної громади майна підприємства «БАЛАГРОСЕРВІС», а саме: котельні, обладнання, вузли та агрегати з надання послуг з теплопостачання. В інтересах мешканців Балаклійської громади депутатами прийнято рішення про відмову в наданні згоди на прийняття у комунальну власність Балаклійського підприємства теплових мереж та підприємства «Балаклійські теплові мережі» у зв’язку з невирішеним питанням по боргам цих підприємств, які повинні бути розподілені між трьома територіальними громадами колишнього Балаклійського району. Борги підприємства «Балаклійські теплові мережі» складають 98,7 млн. грн. та борги Балаклійського підприємства теплових мереж – 1 118,3 тис. грн., які були напрацьовані всіми територіальними громадами колишнього Балаклійського району.
Майже всі рішення були прийняті депутатським корпусом одноголосно.