Балаклійський міський голова та секретар міської ради відвідали Балаклійський ліцей №3

Орієнтовний час читання 1 хв читання

23 липня 2021 року Балаклійський міський голова Іван Столбовий та секретар міської ради Оксана Бондар у рамках підготовки закладів до нового навчального року та до опалювального періоду 2021-2022 років відвідали Балаклійський ліцей №3.

У закладі розпочато капітальний ремонт харчоблоку у рамках виконання Програми соціально-економічного розвитку Балаклійської міської ради на 2021 рік. У ході реалізації проєкту буде проведено внутрішнє оздоблення приміщень харчоблоку та їдальні, замінено системи електро та водопостачання, водовідведення, вентиляції, а також  буде проведено роботи з утеплення фасаду. Планується оновлення технологічного, холодильного обладнання для харчоблоку та меблі.

У закладі обладнано кабінет математики, інформаційних технологій, географії, фізики, української мови та літератури. У 2021 році придбано новий сучасний кабінет біології.

Проведено поточні ремонти навчальних кабінетів та приміщень загального користування. У належному стані знаходиться спортивна зала, медичний кабінет, бібліотека.

Т.в.о. директора ліцею Віта Коваленко повідомила, що до двох 1 класів зараховано 34 дитини. Для організації роботи учителів у даних класах буде придбано мультимедійне та комп’ютерне обладнання.

На даний час тривають роботи з підготовки системи опалення до сталої роботи в осінньо-зимовий період.

Наразі головним завданням є вчасне завершення робіт з підготовки до нового навчального року та створення безпечного освітнього середовища.