Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Балаклійської міської ради

Під головуванням Балаклійського міського голови Івана Столбового сьогодні, 21 липня 2021 року, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Балаклійської міської ради.

У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. Всього було розглянуто 69 питань.

На засіданні члени виконкому заслухали інформацію про стан роботи виконавчого комітету з питань розгляду скарг, заяв громадян за 1 півріччя 2021 року; про формування мережі закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної  освіти Балаклійської міської ради на  2021/2022 навчальний рік; внесення змін до рішення виконавчого комітету Балаклійської міської ради «Про організацію громадських робіт на території Балаклійської міської ради у 2021 році».

Зокрема, членами виконавчого комітету були прийняті відповідні рішення щодо присвоєння адреси житловим та нежитловим будівлям, виділення коштів на поховання, висунення кандидатури Чільнікіної Оксани Михайлівни на присвоєння почесного звання України «Мати-героїня», питання захисту прав дітей.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті Балаклійської міської ради.