Балаклійська міська військова адміністрація
Новини

Літній оздоровчий період триває. Гарний настрій, сонячне літо, найкращі діти!

Літо є найсприятливішим періодом для зміцнення здоров’я, загартування та всебічного розвитку дітей. Із червня заклади дошкільної освіти Балаклійської міської ради переведені на літній оздоровчий режим. У літні місяці садочки становлять перед собою важливу мету – створити умови для забезпечення оздоровлення, збереження життя дітей та подальшого формування їхньої життєвої компетентності. З огляду на це – всі працівники закладів дошкільної освіти спрямовують зусилля на розв’язання важливих освітніх завдань.

Цікаво і корисно організовується дозвілля дітей – це розваги, свята, Дні здоров’я, гімнастика на свіжому повітрі, фізичний розвиток та художньо-продуктивна діяльність. Вихователі обирають педагогічно доцільні форми, методи, засоби роботи з вихованцями, дбають про змістовність ігрової, фізичної, трудової, пошуково-дослідницької та інших видів діяльності на подвір’ї.

Особлива увага в літній оздоровчий період приділяється харчуванню дітей. Вартість харчування дітей у закладах дошкільної освіти в літній оздоровчий період з 1 червня по 31 серпня збільшилася на 10%. Меню максимально збагачене свіжими овочами та фруктами, насамперед сезонними.

Завдання закладів дошкільної освіти – в повній мірі використовувати сприятливі умови для зміцнення здоров’я і фізичного розвитку дітей. Ці завдання успішно вирішуються спільними зусиллями педагогічного, медичного і обслуговуючого персоналу закладів дошкільної освіти.