З державного бюджету отримано субвенцію на капітальний ремонт дороги по вулиці Партизанська

Сьогодні, 02 липня 2021 року, Балаклійську громаду відвідав заступник директора держпідприємства “Дороги Харківщини” Михайло Войтенко, щоб переглянути стан проведення капітального ремонту дороги. Участь у зустрічі також взяли Балаклійський міський голова Іван Столбовий, представники міської ради, підрядної організації та технічного нагляду за будівництвом.
З державного бюджету отримано субвенцію на капітальний ремонт дороги по вулиці Партизанська. Загальна вартість проекту 18 мільйонів, наразі отримано 6 мільйонів, за рахунок яких передбачається заміна бортового каменю та облаштування першого слою дорожнього покриття довжиною 400 метрів. Після надходження наступних коштів буде завершена робота у повному обсязі – 900 метрів. За попередньою домовленістю між ДП “Дороги Харківщини” та Балаклійською міською радою за рахунок коштів міського бюджету також будуть виконані роботи по відновленню тротуару . Роботи з капітального ремонту дороги виконує ТОВ « Дортехстрой».
Дорога, яка буде капітально відремонтована з’єднує місто та Балаклійську клінічну багатопрофільну лікарню інтенсивного лікування, приймальне відділення якої відновлено у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
Перший етап робіт з капітального ремонту дороги планується провести протягом одного місяця.