Відбулася робоча нарада з уповноваженими особами старостинських округів, працівниками управління та фахівцями Центру надання адміністративних послуг

02 липня 2021 року в приміщенні управління соціального захисту населення Балаклійської міської ради Харківської області відбулася робоча нарада з уповноваженими особами старостинських округів, працівниками управління та фахівцями Центру надання адміністративних послуг за участю заступника Балаклійського міського голови Лариси Блудової.

Під час наради були обговорені актуальні питання щодо призначення соціальних допомог, компенсацій, пільг та житлових субсидій жителям Балаклійської територіальної громади. Кожен представник старостинського округу розповів про свою роботу та про проблемні питання під час призначення вищевказаних видів допомог в Програмному комплексі «Соціальна громада».

На порушені питання працівники управління соціального захисту населення надали кваліфіковану методичну допомогу, роз’яснення згідно чинного законодавства. Адже від спільної продуктивної співпраці залежить якісне надання соціальних допомог та послуг мешканцям громади, здійснення їх соціального захисту, а це: осіб з інвалідністю, матерів – одиначок, багатодітних та малозабезпечених родин, родин в складних життєвих обставинах, учасників бойових дій, постраждалих від наслідків Чорнобильської АЕС, дітей, які потребують психологічної та фізичної реабілітації, постраждалих від домашнього насилля та інші.