Суб’єктам господарювання Балаклійської територіальної громади!

На виконання листа Департаменту агропромислового розвитку Харківської облдержадміністрації від 22.06.2021 (далі – Департамент) виконком Балаклійської міської ради Харківської області інформує про початок роботи програми «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників», що передбачає нарахування суб’єктам господарювання усіх форм власності державних тваринницьких дотацій, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 № 107 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції» (в редакції постанови КМУ від 12.05.2021 № 517).

Звертаємо увагу, що згідно з вказаною постановою КМУ термін приймання документів Департаментом від суб’єктів господарювання для нарахування дотації за утримання кіз та овець спливає 30.06.2021.

Про початок приймання документів від фізичних осіб та суб’єктів господарювання для нарахування дотації за бджолосім’ї (кінцевий строк до 1 жовтня поточного року)буде повідомлено додатково. Копія листа з формами відповідних заявок та додатків до них додаються.

Додаток.