З робочою поїздкою в Балаклійській громаді перебував голова Харківської обласної ради Артур Товмасян

Сьогодні, 18 червня 2021 року,  з робочою поїздкою в Балаклійській громаді перебував голова Харківської обласної ради Артур Товмасян.

Участь у робочій поїздці також взяли депутат Харківської обласної ради Людмила Немикіна та Степан Масельський.

У рамках візиту голова та депутати Харківської обласної ради разом з Балаклійським міським головою Іваном Столбовим відвідали КП «Балаклійський дитячо-юнацький спортивно-оздоровчий комплекс «Вимпел», парк та Будинок культури “Соцмістечка” ,  Балаклійський педагогічний  фаховий коледж, КЗ “Балаклійська  спеціальна школа” та КЗ “Балаклійський центр соціальної підтримки дітей та сімей” (с. Шевелівка).

Під час зустрічі було обговорено питання реконструкції Балаклійського дитячо-юнацького спортивно-оздоровчого комплексу “Вимпел”, який експлуатується без капітального ремонту понад 50-ти років. Необхідно провести заходи з енергозбереження у будівлях, провести ремонт внутрішніх приміщень, басейну та 4-х спортивних залів. 

Також Артур Товмасян ознайомився з планами по реконструкції Будинку культури у парку “Соцмістечка”. Будинок культури був збудований у жовтні 1963 року за кошти трудового колективу ремонтного заводу. Будівля Будинку культури тривалий час не експлуатується та потребує капітального ремонту. 

Після відвідування парку Соцмістечка посадові особи завітали до Балаклійського педагогічного  фахову коледжу з метою ознайомлення з його робою.

Голова та депутати Харківської обласної ради разом з Балаклійським міським головою також відвідали Балаклійську спеціальну школу Харківської обласної ради, яка оснащена відповідно до сучасних вимог. У школі в наявності: 15 навчальних класів, 7 майстерень, спортивна зала, кабінет ЛФК, два комп’ютерних класи, кабінет соціально-побутового орієнтування.

По завершенню робочої поїздки Артур Товмасян відвідав Балаклійський центр соціальної підтримки дітей та сімей. Заклад утримується за рахунок фінансування місцевого бюджету та співфінансування Донецькою і Савинською селищними радами Ізюмського району Харківської області. Станом на 18.06.2021 у центрі перебуває 9 дітей.