Відбулось урочисте нагородження обдарованої молоді Балаклійської громади

Сьогодні, 17 червня 2021 року, у Балаклійській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2 відбулось урочисте нагородження обдарованої молоді Балаклійської громади, вручення золотих та срібних медалей випускникам закладів середньої освіти громади 2021 року. 

Привітати і вручити випускникам медалі та грамоти, цінні подарунки інтелектуальній, талановитій молоді громади на свято завітали перший заступник голови Харківської обласної ради Альберт Кононенко, Балаклійський міський голова Іван Столбовий та секретар Балаклійської міської ради Оксана Бондар, які у своєму вітальному слові побажали випускникам успіхів у подальшому навчанні та здобутті професії, здоров’я, натхнення, здійснення найзаповітніших мрій, вдалої дороги у нове, доросле та самостійне життя. Також подякували керівникам шкіл, педагогам, батькам, які доклали зусиль, щоб діти змогли показати високі успіхи у навчанні.

Медалі, грамоти та цінні подарунки за високі досягнення в навчанні отримали 19 випускників, з них 18 золотих та 1 срібна медаль, їх батьки нагороджені Подяками Балаклійського міського голови.

Грамотами та грошовими преміями були відзначені 22 учня, які здобули перемоги у Всеукраїнських, обласних конкурсах, конкурс-захистах науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

Багато теплих слів було сказано на адресу випускників-медалістів та переможців конкурсів. Лунали слова подяки за їх розум, знання і талант, які вже принесли славу нашій громаді.