Відбулись зустрічі Балаклійського міського голови Івана Столбового з мешканцями Лозовеньківського та Шевелівського старостинських округів

Сьогодні, 04 червня 2021 року, відбулись зустрічі Балаклійського міського голови Івана Столбового з мешканцями Лозовеньківського та Шевелівського старостинських округів. У зустрічі також взяли участь заступник міського голови Володимир Чуприн, секретар виконавчого комітету Олена Коновалова та керівники структурних підрозділі міської ради.

На початку зустрічі міський голова проінформував мешканців старостинських округів щодо життєдіяльності населених пунктів, фінансування бюджетних закладів та установ, Програма соціальної допомоги населенню.

Старости старостинських округів доповіли присутнім про роботу в умовах нової адміністративної реформи, благоустрій населених пунктів, що зроблено під час екологічного двомісячника, проведені заходи та інше. 

По завершенню зустрічі усі присутні мали змогу задати міському голові турбуючі питання, які стосувалися благоустрою, вивозу сміття, транспортного сполучення, дороги, земельні питання та інші.