З нагоди Міжнародного дня захисту дітей в Бригадирівському старостаті працівники Центру соціальних служб організували розважальну програму

Вже традиційно початок літа  асоціюється із дитячим днем. Це не просто веселе свято для самих  діток, а й нагадування  дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб  діти росли  здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей в Бригадирівському старостаті працівники Центру соціальних служб спільно з БО «БФ «Волонтери: дорослі-дітям»  та за підтримки підприємців Балаклійської територіальної громади Алевтини Агошкової та Юлії Ситнік організували розважальну програму «Світ дитинства»  для діток,  які щодня, долаючи  життєві труднощі, знають ціну радості та щастю. Незважаючи на похмуру погоду, маленькі учасники  свята отримали гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвили, взявши участь у різноманітних конкурсах та іграх, а також посмакувавши, цукерками, солодкою ватою, печивом та морозивом. Цей день надовго залишиться у дитячих спогадах як промінь світла.

Немає більшого щастя, аніж посмішки та сміх щасливих дітей. І саме на дорослих покладено важливу місію – робити усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю. Тому, так приємно зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді матимемо надію, що маленькі діти виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю нашої держави.