Балаклійська міська територіальна громада стала одним із переможців конкурсу грантів «Енергія розвитку» від Нафтогазу

Сьогодні, 26 травня 2021 року, начальник сектору регіонального розвитку Сафонова Вікторія вручила сертифікат, за перемогу у конкурсі грантів «Енергія розвитку» та успішне проходження освітнього етапу сталого розвитку й проектного управління, Балаклійській міській територіальній громаді за проект у Асіївському старостинському окрузі «Чиста дорога».
Балаклійський міський голова Іван Столбовий привітав з перемогою у конкурсі грантів «Енергія розвитку» проекту «Чиста дорога» старосту Асіївського старостинського округу Віталія Красилю.
Проект «Чиста дорога» включає в себе закупівлю снігоприбирача, який кріпиться на трактор та бензиновий снігоприбиральник для тротуарів. Цей проект сприяє благоустрою населених пунктів громади, забезпеченню комфортних умов проживання в них. Реалізація цього проекту надасть можливість своєчасно забезпечувати населення товарами першої необхідності, збільшити чисельність працездатного населення, вчасного приїзду автомобіля швидкої допомоги та своєчасний під’їзд до навчальних закладів.
Щиро дякуємо організаторам конкурсу – Нафтогазу за плідну співпрацю!