Зовнішнє незалежне оцінювання 2021 року

Сьогодні, 25 травня 2021 року, на базі Балаклійської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 ім. О.А. Тризни та Балаклійської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2  для випускників 11-х класів закладів освіти Балаклійської міської ради, Донецької та Савинської селищних рад, окремих закладів Чугуївського району та випускників минулих років було проведено зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови. До пунктів тестування запрошувалось 293 учасника, з’явилося 253 особи (86,35% від зареєстрованих).

У закладах освіти було забезпечено виконання  Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання, єдиного вступного іспиту  та єдиного фахового вступного випробування в період карантину в зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання на пунктах проведення тестування, затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 №24.

У пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання було організовано чергування працівників поліції охорони, медичних працівників. На прилеглих до пунктів тестування територіях чергували співробітники поліції та служби з надзвичайних ситуацій. Всі служби, установи, причетні до організації проведення зовнішнього незалежного оцінювання спрацювали чітко і злагоджено.