Сьогодні, 20 травня 2021 року, відбулись чергові зустрічі міського голови Івана Столбового

Сьогодні, 20 травня 2021 року, відбулись чергові зустрічі міського голови Івана Столбового, заступника міського голови та начальників структурних підрозділів міської ради з мешканцями Асіївського та Міловського старостинських округів.
На початку зустрічі міський голова проінформував про проведену роботу та планування заходів по старостинським округам, розповів про зміни у населених пунктах Балаклійської громади, благоустрій, фінансування бюджетних закладів та установ, прийняті Програми, які необхідні для життєдіяльності сіл та інше.
Старости доповіли про стан роботи по старостинським округам, усі присутні заслухали як працює на сьогоднішній день старостинський округ.
Начальник управління соціального захисту населення Вікторія Усатенко проінформувала щодо оформлення житлових субсидій та змін в отримуванні пенсій з 1 вересня 2021 року.
По завершенню зустрічі мешканці старостинських округів задавали міському голові питання, які стосуються оформлення субсидії виділення землі, автобусного сполучення, освітлення вулиць, виплати заробітної плати та інше.