Відбулось чергове засідання комісії з техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Балаклійської міської ради

19 травня 2021 року у залі засідань міської ради під головуванням Балаклійського міського голови Івана Столбового відбулось чергове засідання комісії з техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Балаклійської міської ради.

Участь у засіданні взяли заступник міського голови Володимир Чуприн, начальник відділу цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Олег Блудов, начальник Балаклійського РВ ГУ ДСНС України у Харківській області Федір Купченко та інші.

На засіданні були обговорені питання життєдіяльності Балаклійської громади . Зокрема, обговорено питання, щодо  стану впровадження систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей, затвердження місць знищення вибухонебезпечних предметів на території Балаклійської територіальної громади.

Також Федір Купченко доповів усім присутнім на засіданні про підготовку місць масового  відпочинку населення на водних об’єктах міста та проведення заходів з профілактики загибелі людей протягом купального сезону.

Всього було розглянуто 4 питання. З усіх питань порядку денного комісія з техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Балаклійської міської ради прийняла відповідні рішення.