Балаклійський міський голова провів виїзні зустрічі з мешканцями старостинських округів

Сьогодні, 18 травня 2021 року, Балаклійський міський голова Іван Столбовий провів виїзні зустрічі з мешканцями Новогусарівського, Гусарівського та Чепільського старостинських округів.

Були присутні також заступник міського голови Володимир Чуприн, керуюча справами виконкому Ірина Махонько та інші.

На початку наради міський голова проінформував усіх присутніх про новий адміністративно-територіальний устрій, мету та особливості роботи старостинських округів, фінансування бюджетних закладів та установ, бюджет громади, прийняття ряду відповідних програм щодо життєдіяльності населених пунктів, здійснення благоустрою в селах Балаклійської громади.

Старости  доповіли присутнім про проведену роботу в старостинських округах.

Також начальник управління соціального захисту населення Вікторія Усатенко розповіла про оформлення житлових субсидій та програму соціального захисту населення.

По завершенню зустрічей мешканці старостинських округів задавали міському голові питання, які стосуються транспортного сполучення, ремонту доріг, освітлення, вивезення сміття, водопостачання та інші.

За результатами зустрічей міським головою було надано ряд доручень для вирішення питань, які турбують мешканців Балаклійської громади.