Напередодні свята, Міжнародного дня сім’ї, хочеться привітати та розповісти про чудові родини, які проживають на території Балаклійської територіальної громади…

Напередодні свята, Міжнародного дня сім’ї, хочеться привітати та розповісти про чудові родини, які проживають на території  Балаклійської територіальної громади, та які у свій час не побоялися та прийняли у свої сім’ї діток, які потребували допомоги. Це – Дитячі будинки сімейного типу (ДБСТ) та прийомні сім’ї (ПС), в яких виховуються діти, різні за віком, характером, захопленнями та інтересами, а головне, кожен зі своєю життєвою історією та таємницями дитячої душі.

 ДБСТ ЮХИМЦІВ Надії Володимирівни та Віктора Захаровича (м. Балаклія). Протягом багатьох років сім’я виховує  та піклується про діток, що потрапили, свого часу, у складні життєві ситуації. На даний час в родині виховується п’ятеро дітей підліткового віку. Батьки з повагою та турботою ставляться до кожного вихованця, піклуються про здоров’я, цікавляться успіхами в навчанні та підтримують у складних ситуаціях, які інколи виникають.

ДБСТ УСЕНКІВ Галини Данилівни та Геннадія Вікторовича (м. Балаклія). В родині виховується п’ятеро дівчат, віком від одинадцяти до сімнадцяти років. Цікавим є те, що троє з них – мають афроамериканське коріння. Кожна дівчинка має свої уподобання: малювання, заняття танцями, легкою атлетикою, пошиття м’яких іграшок, виготовлення поробок з різноманітного матеріалу, вивчення англійської мови тощо.  

ДБСТ КОТЛЯР Вікторії Володимирівни та Євгена Миколайовича(м. Балаклія). В родині виховується п’ятеро дітей, віком від шести до п’ятнадцяти років. Чотири хлопця та одна дівчинка. Батьки виховують  дітей в атмосфері любові та взаєморозуміння. Завжди приділяють увагу кожному з дітей, допомагають у  навчанні, підтримують захоплення дітей, сприяють розвитку їх здібностей.

Родина ПОЛОВЯНА Павла Павловича (м. Балаклія). Батько виховує двох хлопців, один з яких є прийомною дитиною. Хлопці підліткового віку. Мають різні характери, різні захоплення та інтереси. Завітавши до цієї родини, приємно вражає те, що батько – є авторитетом для своїх хлопців, вони прислухаються до його порад, поважають його думку.

Родина СУРЯДНОЇ Олени Миколаївни (м. Балаклія). Чудова жінка, лагідна та ніжна, майже рік, виховує маленьку дівчинку, якій півтора року. Дитина отримує багато уваги, любові та турботи з боку матері. За цей час дівчинка навчилася самостійно їсти, ходити, говорити найперші слова в своєму житті, гратися, наспівувати різні мелодії і просто весело посміхатися.

Родина ІСІЧЕНКІВ  Наталії Михайлівни та Юрія Олександровича (с. Шевелівка). Протягом десяти років сім’я виховує хлопця, який став чесним та порядним юнаком. Хлопець закінчує навчання в загальноосвітній школі та має плани щодо майбутнього навчання. Захоплюється спортом, дуже відповідально ставиться до вибору майбутньої професії, має плани та мрії щодо власного життя.

Бажаємо всім нашим чудовим родинам, щоб і надалі в їхніх сім’ях панував мир та спокій. Щоб вони поважали один одного, підтримували, цінували та вміли прощати. Тільки сім’я може подарувати нам радість і щастя, ніякі багатства не зможуть замінити любов родини, ніжну посмішку та лагідні обійми батьків та дітей. Ми повинні пам’ятати про це і берегти та цінувати свою сім’ю!