Відбулась позачергова Х сесія Балаклійської міської ради VIII скликання

Сьогодні, 28 квітня 2021 року, у залі засідань міської ради під головуванням міського голови Івана Столбового відбулась позачергова Х сесія Балаклійської міської ради VIII скликання.

На порядку денному були розглянуті наступні питання:

  • внесення змін та доповнень до програми соціально – економічного розвитку Балаклійської міської ради на 2021 рік;
  • внесення змін до рішення сесії №62 – VIII від 22 грудня 2020 року “Про міський бюджет на 2021 рік” (зі змінами);
  • участь в обласному конкурсі міні-проектів “Ефективна медицина в громаді” у 2021 році;
  • земельні та інші питання.

На виконання Програми соціально-економічного розвитку Балаклійської міської ради на 2021 рік депутатським корпусом прийнято  рішення про виділення коштів у сумі 82 тис.грн. на створення сприятливих умов при проведенні навчальних зборів з резервістами призначених до команди територіальної оборони для виконання завдань за призначенням та тренувань. 

А також передано субвенцію Ізюмській районній раді у сумі 49,0 тис.грн на виконання поповнення статутного фонду КП «Балаклійський Водоканал» на придбання насосу 160/45 та забезпечення сталого функціонування обладнання системи водопостачання та водозабезпечення м. Балаклія, для проведення робіт з обслуговування та заміни обладнання. 

За рахунок перерозподілу коштів по відділу освіти Балаклійської міської ради передбачені видатки по Вербівській ЗОШ на придбання 2-х котлів «Маяк АОГВ-100» на сумму 197,6 тис.грн.

Детальніше можно ознайомитись за посиланням: