Шановні мешканці дев’ятиповерхівок міста !

         В житлових будинках м. Балаклія Харківської області встановлена об’єднана диспетчерська система «ОДС Промінь» – диспетчеризація ліфтів житлових будинків з функціями: дистанційне керування, гучномовний зв’язок та інше. За допомогою системи «ОДС Промінь» можливо довести будь який сигнал на центральний пульт диспетчера. Система виконує наступні функції: охорона приміщення, гучномовний зв’язок, керування об’єктом. Отримання оперативної інформації дозволяє захистити майно та запобігти аварійної ситуації на об’єктах ЖКГ, а також забезпечити обслуговування відповідно до нормативних документів ДБН, ПББЕЛ.

         Для мешканців житлових будинків в кабінах ліфтів та на посадкових майданчиках перших зупинок встановлені переговорні пристрої для оперативного зв’язку з диспетчером в разі зупинки ліфта або відхилень від нормальної роботи ліфтів, тобто стороні шуми при русі кабіни ліфта, відсутність освітлення купе кабіни та інше. При находженні мешканців в кабіні ліфта в разі непередбаченої  зупинки необхідно натиснути на кнопку виклику диспетчера на переговорному пристрої, чекати відповіді, та прибуття  

технічного персоналу для звільнення.  Не треба робити ніяких спроб для самостійного звільнення! Це небезпечно для життя!

           УВАГА – з 29 квітня поточного року ліфти багатоквартирних житлових будинків, що знаходяться на балансі Управління житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою міста Балаклійської міської ради та обслуговуються управляючою компанією Комунальне підприємство Балаклійської міської ради «Балаклійський Житлокомунсервіс» та ТОВ «СП Укрсхідліфт», працюють в ЦІЛОДОБОВОМУ режимі. Додатковий номер для виклику чергового диспетчера – 2-36-64.      

Балаклійська міська рада, комунальне підприємство Балаклійської міської ради «Балаклійський Житлокомунсервіс»  та  ТОВ «СП Укрсхідліфт»