З нагоди Дня пам’яті трагедії на Чорнобильській АЕС пройшла урочиста церемонія покладання квітів

З нагоди Дня пам’яті трагедії на Чорнобильській АЕС, у сквері біля Пам’ятного знаку сьогодні, 26 квітня 2021 року, пройшла урочиста церемонія покладання квітів до пам’ятника ліквідаторам аварії на ЧАЕС, за участю міського голови, заступників міського голови, керівників відділів та управлінь міської ради, представників Громадської організації «Союз Чорнобиль Україна», представників трудових колективів міста.

До учасників мітингу зі словами вдячності звернувся Балаклійський міський голова Іван Столбовий та побажав міцного здоров’я, мирного неба над головою, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. 

На знак подяки за подвиг, мужність і героїзм та з нагоди 35-ої річниці Чорнобильської трагедії пам’ятним орденом та подякою  нагороджено голову громадської організації “Українське історичне товариство Чорнобиль. Ноосфера”, ліквідатора Чорнобильської катастрофи, журналіста – Ворошилова Юрія Івановича.

Квіти та подарунки від Балаклійської міської ради вручено вдовам ліквідаторів аварії на ЧАЕС:
Людмилі Миколаївні Григоренко;
Уляні Романівні Грищенко;
Тетяні Борисівні Панасенко; 
Людмилі Василівні Трегубчук; 
Любові Миколаївні Хозяіновій; 
Олександрі Миколаївні Шеломідо;

Наприкінці учасники заходу  вшанували пам’ять померлих хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника на честь ліквідаторів аварії на ЧАЕС.