Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС! Шановні земляки!

35 років тому, 26 квітня 1986 року, сталася найбільша техногенна аварія в історії людства — Чорнобильська катастрофа.

Трагедія забрала життя тисяч людей, стала причиною багатьох захворювань, принесла величезний збиток для навколишнього середовища. Жахливі наслідки цієї катастрофи відчуваються й досі.

Страшна трагедія не оминула і жителів нашої Балаклійської громади. Сотні героїв тієї квітучої весни відправились на зустріч небезпеці. Завдяки мужності та самовідданості ліквідаторів, які ризикуючи своїм здоров’ям та життям виконали безпрецедентні за своїми масштабами та складністю роботи, вдалося уникнути катастрофи ще більш глобальних масштабів.

Нехай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи, а ті події навчать нас цінувати мир, спокій і процвітання.

Висловлюю сердечну подяку учасникам ліквідації наслідків аварії. Ризикуючи життям і здоров’ям, ці люди врятували життя майбутніх поколінь від атомного знищення.

Шановні ліквідатори Чорнобильської катастрофи! Щиро бажаю вам та вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди.

Балаклійський міський голова     Іван Столбовий