Балаклійський міський голова Іван Столбовий провів чергову апаратну нараду

Орієнтовний час читання 1 хв читання

Сьогодні, 19 квітня 2021 року,  у залі засідань Балаклійський міський голова Іван Столбовий провів чергову апаратну нараду.

У роботі наради взяли участь керівники структурні підрозділи міської ради та керівники бюджетних закладів і установ Балаклійської громади.

На апаратній нараді було обговорено актуальні питання життєдіяльності громади, які стосувалися соціальної сфери, медицини, культури, освіти, спорту, благоустрою громади та інші. 

Зокрема, головний лікар Балаклійської клінічної багатопрофільної лікарні Марина Руденко та директор Балаклійського центру первинної медико-санітарної допомоги Тамара Пересічанська  доповіли про рівень захворюваності на Covid-19 у Балаклійській громаді, який, нажаль, не зменшується.

Про заходи, які плануються провести до 35-Ї річниці Чорнобильської катастрофи з дотриманням усіх карантинних обмежень проінформував присутніх начальник відділу культури, молоді, спорту та туризму Володимир Попов.

Начальник відділу освіти Світлана Швід довела до відому присутніх про моніторинг захворюваності педагогічних працівників та учнів навчальних закладів Балаклійської громади, звільнення від ДПА учнів 4-х та 9-х класів.

Про автобусне сполучення між мікрорайонами міста та населеними пунктами громади, дотримання графіку перевезень доповів начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Олександр Ситнік. 

По завершенню міський голова надав кожному керівнику структурних підрозділів відповідні доручення на поточний тиждень.