Старт зовнішнього незалежного оцінювання

10 квітня 2021 року на базі Балаклійськихзагальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №2, 3 проведено пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови, української мови та літератури, математики, історії України, англійської мови, біології, географії, хімії, фізики. До пунктів проведення тестування запрошувалось 335 учасників, з’явилося 324 особи (96,7 % від зареєстрованих).

       Учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання мали змогу ознайомитися із процедурою проведення тестування (з порядком доступу до пункту тестування і робочого місця, особливостями роботи із бланками відповідей), структурою та змістом тестових зошитів.

Окрім участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні з одного з навчальних предметів, кожний зареєстрований учасник має можливість додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021, пройти тестування вдома, після чого внести свої відповіді на спеціальний сервіс визначення результатів. Результати будуть оприлюднені до 30 квітня.

        Під час проведення тестування було забезпечено чергування працівників поліції та медичних працівників. 

Порушень процедури проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання не зафіксовано.