Відбулась педагогічна нарада

Сьогодні, 8 квітня 2021 року, у Балаклійському навчально-виховному комплексі “Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад” та Міловській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулась педагогічна нарада за участю міського голови Івана Столбового, секретаря міської ради Оксани Бондар та заступника міського голови Лариси Блудової.

На нараді були розглянуті актуальні питання щодо діяльності освітніх закладів. Зокрема, у своїх виступах керівники шкіл доповіли про роботу навчальних закладів, а саме про педагогічний склад, освітній моніторинг, досягнення учнів, участь у різноманітних проектах, фізичне виховання та харчування дітей, інклюзивне навчання , учнівське самоврядування, виховна робота, соціальний захист дітей та організація дистанційного навчання. 

Міський голова проінформував усіх присутніх на нараді щодо змін в адміністративному устрої, фінансування прийнятих у комунальну власність Балаклійської міської ради закладів та установ, задоволення потреб мешканців громади, демографічна ситуація населених пунктів та інше.

По завершенню педагогічної наради присутні мали змогу задати турбуючі питання.