Відбулась щотижнева апаратна нарада

Сьогодні, 5 квітня 2021 року, під головуванням міського голови Івана Столбового відбулась щотижнева апаратна нарада за участю керівників структурних підрозділів Балаклійської міської ради та закладів і установ громади.

На початку наради секретарем виконавчого комітету було перелічено план заходів на поточний тиждень, а саме:

  • пряма лінія телефонного зв’язку міського голови Івана Столбового з мешканцями Балаклійської територіальної громади;
  • посадові особи Балаклійської міської ради візьмуть участь та пройдуть навчання в онлайн-конференціях та онлайн-форумах з різних питань.
  • заступник міського голови Полторак С.В. та члени адмінкомісії  візьмуть участь у двох засіданнях адміністративної комісії.

Міський голова подякував усім закладам та установам, які долучилися до прибирання території нашої громади та наголосив, що потрібно і надалі наводити порядок та підтримувати чистоту у Балаклійській ОТГ.

У ході апаратної наради міським головою заслухано звіти керівників структурних підрозділів міської ради, керівників закладів, установ, підприємств громади про виконання доручень, наданих на попередній апаратній нараді та про плани на поточний робочий тиждень.

По закінченню наради міським головою були надані відповідні доручення керівникам структурних підрозділів Балаклійської міської ради для вирішення необхідних питань.