З початком весни розпочато масштабне прибирання Балаклійської громади

Прийшла довгоочікувана весна, настав час наводити лад у Балаклійській громаді. Як гарний господар своєї домівки, кожен мешканець нашої громади долучився до заходу у рамках проведення санітарно-екологічного двомісячника з утримання територій.

З таненням снігу відкривається не зовсім приємна картина, з’являється чимало сміття, тому стало гарною традицією прибирати нашу рідну громаду.

За кожним закладом та установою було закріплено територію для прибирання.

Сьогодні до прибирання вулиць та парків нашої громади долучилися трудові колективи, а саме: заклади освіти, культури та охорони здоров’я, КП «Балаклійський Житлокомунсервіс», КП  “Балаклійські теплові мережі”, КП “Балаклійський водоканал”, ТОВ “Авто-ОВІ”, Військова частина А1352, Балаклійський РЕМ, Балаклійське районне відділення Енергозбут, Балаклійська районна дільниця газопостачання Чугуївської філії ПАТ “Харківгаз”, ПрАТ «Балаклійське хлібоприймальне підприємство», Видавничий будинок «Балдрук», ТОВ “Редакція газети “Вісті Балаклійщини” структурні підрозділи Балаклійської міської ради, приватні підприємці та інші. Також сьогодні проводиться прибирання територій у 14-ти старостинських округах нашої ОТГ.

Міський голова виражає слова щирої вдячності  колективам закладів та установ, що долучилися до прибирання території громади. 

Закликаємо всіх жителів приєднатися до робіт з благоустрою, впорядкувати свою територію та здійснити прибирання на подвір’ях, прибудинковій території тощо.

Чистота, затишок та комфорт залежить від кожного з нас. Потрібно зробити своїм особистим правилом дотримання чистоти не тільки у себе вдома, але й у нашій громаді.