«7 чудес мого рідного міста» – учасник ІІ етапу обласного молодіжного конкурсу на кращу екскурсію «Відкриваймо Харківщину» – 2021

Для участі в цьогорічному обласному молодіжному конкурсі на кращу екскурсію «Відкриваймо Харківщину» від Балаклійської міської ради було подано три конкурсні проекти, а саме:
– «Пам’ятає місто їх імена» від Балаклійського ліцею за підтримки Балаклійського краєзнавчого музею
– «Інеса Лаврененко. Стежкками життя» від Балаклійського фахового педагогічного коледжу Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради
– «7 чудес мого рідного міста» від відділу культури, молоді, спорту та туризму та Балаклійської ЗОШ І-ІІІ ст.. № 1 ім. О.А.Тризни
Обласний молодіжний конкурс на кращу екскурсію «Відкриваймо Харківщину» проводиться вже 3-й рік поспіль з метою популяризації туристичного потенціалу Харківщини, залучення молоді до екскурсійної діяльності як до унікального способу вивчення історії рідного краю.
За результатами засідання конкурсної комісії обласного молодіжного конкурсу на кращу екскурсію «Відкриваймо Харківщину», яке відбулося за підтримки Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації та Управління у справах молоді та спорту Харківської ОДА 30 березня 2021 року, до ІІ етапу пройшла робота «7 чудес мого рідного міста» від відділу культури, молоді, спорту та туризму та Балаклійської ЗОШ І-ІІІ ст.. № 1 ім. О.А.Тризни.
Загалом на конкурс було подано 35 робіт, в яких задіяно 58 учасників.
II етап триватиме з 1 квітня по 20 квітня і передбачає прийом відеоматеріалів від конкурсантів.
Відділ культури, молоді, спорту та туризму Балаклійської міської ради вісловлює вдячність учасникам І етапу обласного конкурсу за активну участь та творчий підхід.
Робота з реалізації екскурсійних проектів, які не пройшли до наступного етапу обласного конкурсу, буде продовжено в рамках роботи з талановитою та креативною молоддю нашої громади.