Відбулась чергова апаратна нарада

22 березня 2021 року у залі засідань Балаклійської міської ради відбулась чергова апаратна нарада під головуванням міського голови Івана Столбового та за участі керівників структурних підрозділів міської ради та керівників бюджетних закладів і установ.

На початку наради секретар виконавчого комітету міської ради перелічила план заходів на поточний тиждень:

  • міський голова І.М. Столбовий, заступник міського голови Л.Г. Блудова та керівники структурних підрозділів міської ради візьмуть участь у ЗУМ-конференція під головуванням заступника голови ХОДА з обговорення питань розвитку соціальної сфери в умовах децентралізації;
  • виїзди в старостинські округи;
  • проведення конкурсу на заміщення вакантних посад в міській раді;
  • нарада щодо участі Протопопівського та Міловського старостинських округів в конкурсі грантів “ Енергія розвитку” Групи Нафтогаз та інші заходи.

Під час наради начальники структурних підрозділів міської ради та керівники закладів та установ громади доповідали про основні напрямки своєї роботи протягом поточного тижня, зазначивши проблемні питання по відповідних сферах та пріоритети у роботі протягом наступного тижня. 

Обговорено ряд робочих питань. Зокрема, підготовки питань до розгляду на черговій сесії міської ради, яка відбудеться 30 березня 2021 року, плани проведення «Зеленої весни». Головний лікар Балаклійської клінічної багатопрофільної лікарні  Марина Руденко проінформувала про стан захворюваності на COVID-19, а саме про те, що всього в інфекційному відділенні зараз знаходиться 86 пацієнтів, 49 з них з підтвердженим діагнозом Covid-19. Тільки за вихідні дні у відділення поступило 28 пацієнтів, які чекають на результати дослідження. Кількість захворювань на пневмонію на території Балаклійської громади зростає. 

По завершенню наради міський голова надав ряд доручень керівникам структурних підрозділів та організацій громади.