Балаклійська міська військова адміністрація
Новини

У закладах освіти Балаклійської територіальної громади внесено зміни до організації освітнього процесу

На виконання протоколу № 7 від 17.03.2021 року засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області та у зв’язку зі збільшенням захворюваності на COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, у закладах освіти Балаклійської територіальної громади внесено зміни до організації освітнього процесу.

Учні 5-11 класів закладів загальної середньої освіти з 22 березня 2021 року будуть переведені на дистанційну форму навчання.

Учні початкових класів (1-4 класи) будуть відвідувати  навчальні заняття у звичному режимі за очною формою з дотриманням  у школах відповідних санітарних та протиепідемічних заходів та здійснення щоденного обов’язкового контролю стану здоров’я учнів та педагогічних працівників.

Вихованці дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освіти, заклади дошкільної  та позашкільної освіти  працюватимуть у звичному режимі з дотриманням протиепідемічних заходів.

У разі виявлення учня (вихованця), хворого на COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, учні класу (групи), де перебувала дитини, буде переведено на дистанційну форму навчання.          Переведення на дистанційну форму буде здійснюватись також у випадку коли у  закладів освіти на самоізоляції через контакт з  особою з підтвердженим випадком COVID-19 перебуває 50 відсотків здобувачів освіти та персоналу закладу освіти.