ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРО ОБОВ’ЯЗОК ПОДАННЯ ДЕПУТАТАМИ VІІ СКЛИКАННЯ ДЕКЛАРАЦІЙ

Шановні депутати VІІ скликання: Балаклійської міської, Асіївської, Борщівської, Бригадирівської, Вербівської, Волохово-Ярської, Гусарівської, Лозовеньківської, Міловської, Новогусарівської, Петрівської, Протопопівської, Чепільської, Шевелівської та Яковенківської сільських рад !

Нагадуємо про обов’язок подання декларацій після звільнення за 2020 рік до 31 березня 2021 року шляхом заповнення її на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (nazk.gov.ua).
Відповідно до статті 45 Закону України “Про запобігання корупції” особи, які припинили діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, або іншу діяльність, зазначену у підпунктах “а” і “в” пункту 2 частини першої статті 3 Закону, зобов’язані наступного року після припинення діяльності подавати в установленому частиною першою цієї статті порядку декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.
На сайті Національного агентства для суб’єктів декларування розміщенні роз’яснення щодо заповнення декларацій та інша корисна інформація, яка стане в нагоді при заповненні декларації (посилання).
Технічна допомога по роботі з Єдиним державним реєстром декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування: +38(044) 200-06-94, e-mail: support@nazk.gov.ua.
За порушення суб’єктами декларування вимог фінансового контролю (неподання або несвоєчасне подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, декларування недостовірної інформації) чинним законодавством України передбачена відповідальність.
Радимо відповідально віднестись до заповнення декларацій.

База знань НАЗК